Trendsgazellen1 800 500

Labo Maenhout is opnieuw een Trends Gazelle in 2024

22-02-2024

Met trots kondigen we aan dat Labo Maenhout voor het tweede jaar op rij genomineerd én geselecteerd werd als Trends Gazelle in de categorie middelgrote bedrijven van West-Vlaanderen.

De Trends Gazellen, georganiseerd door het Belgische zakenmagazine Trends, is een jaarlijkse prijsuitreiking die de snelst groeiende bedrijven per provincie in België in de schijnwerpers zet op basis van hun opmerkelijke groei in omzet, personeelsbestand en toegevoegde waarde over een periode van vijf boekjaren.

Nationale bekendheid én regionale erkenning van Labo Maenhout

Deze nominatie betekent voor Labo Maenhout een bevestiging van ons harde werk en toewijding als familiaal bedrijf actief in Oost- en West-Vlaanderen.

In een sterk concurrentiële omgeving met grote internationale spelers en een nomenclatuur waarin begin dit jaar fors gesnoeid werd (-15%), vormt deze nominatie voor ons een hart onder de riem en geeft dit ons extra energie en motivatie om te blijven inzetten op innovatie, het bieden van hoogstaand wetenschappelijke onderbouwde diensten, en een nauwe persoonlijke relatie met onze aanvragende artsen en hun medewerkers te onderhouden.

Deze nominatie is een prestatie waar we trots en dankbaar voor zijn

Dankjewel aan alle medewerkers, samenwerkende artsen, verpleegkundigen etc, voor jullie vertrouwen en de fijne samenwerking. Ook dit jaar blijven we verder investeren om jullie optimaal te ondersteunen met snelle kwalitatieve diagnostische labo analyses en plannen we ook als bedrijf verder te blijven ontwikkelen en groeien.