Home2

Wat wij doen voor artsen

Online diensten en support

Artsen kunnen via cyberlab laboverslagen online en in real-time bekijken en kunnen elektronisch laboratoriumtesten aanvragen in enkele muiskliks. Naast papieren verslagen (optioneel) bieden wij elektronische laboratoriumverslagen aan via verschillende kanalen.

Lees meer

Labogids

Navigeer doorheen onze database van testen. U vindt hier voornamelijk praktisch informatie, maar ook relevante achtergrondinformatie.

Lees meer

Advies van onze experts

Advies nodig bij een staalafname of bij de interpretatie van een resultaat?

Lees meer

Hulp op afstand

Problemen bij het inlezen van elektronische rapporten of bij het elektronisch invoeren van laboratoriumaanvragen?

Lees meer

Materiaal bestellen

Het laboratorium kan voor uw praktijk het nodige materiaal voorzien. Wij zullen dit bij de volgende afhaalronde leveren.

Lees meer

Vorming

Life Long Learning is het uitgangspunt en wij geloven dat correct en regelmatig informeren uiteindelijk leidt tot een betere kwaliteit van onze zorg.

Lees meer

CoZo voor patiënten

06-08-2018

Momenteel worden ca. 1500 resultaten per maand via CoZo opgevraagd (dat is een hoop e-mails en faxen gespaard!). CoZo kan dus een succes genoemd worden. Vanaf september 2018 is er de mogelijkheid om via CoZo de resultaten ter beschikking te stellen aan de patiënt

Cyberlab workshop

12-06-2018

In september worden 2 cyberlabworkshops georganiseerd voor beginnende tot meer ervaren cyberlab gebruikers. Je krijgt tips mee van ons, maar je kan ook ervaringen uitwisselen met andere gebruikers.