234586750

Artsenvorming

Als klinisch labo vinden we het belangrijk om u zo goed mogelijk te ondersteunen in uw dagdagelijkse praktijk. Dit doen we graag door onze kennis te delen én up to date te houden.

Bekijk hier het overzicht van onze events

U kan bij ons dan ook terecht voor:

  • Dagdagelijkse directe communicatiekanalen met de klinisch biologen bij vragen ivm de interpretatie van resultaten teneinde u de globale puzzel kan leggen
  • We organiseren meerdere vormingsmomenten per jaar:
    • Eénmaal per jaar organiseren we ons jaarlijks symposium waarop ook partners uitgenodigd worden. Dit bestaat uit een wetenschappelijk luik voor de artsen en een alternatief programma voor de partners, aangevuld met een netwerkmoment om bij te praten met collega’s en dit alles bij een lekker hapje en drankje.
    • Case Academy: een paar per jaar frissen we de kennis van een bepaalde pathologie op aan de hand van een aantal casussen, dit is een interactief overlegmoment waarop ook zeker HAIOs welkom zijn om praktijkkennis op te doen.
    • Occasioneel wordt er in samenwerking met een (para)medische of farmaceutische firma een event georganiseerd
  • Onze biologen kunnen eveneens gecontacteerd worden om een wetenschappelijke spreekbeurt te geven op een LOK, tijdens een vergadermoment van een kring…

Al onze klinisch biologen zijn geaccrediteerd en voor het bijwonen van onze vormingsactiviteiten kunnen accreditatiepunten verkregen worden.

Wanneer u hierover meer wenst te weten, stuur gerust een mailtje naar admin@labomaenhout.be.

Een spreker nodig op uw volgende LOK?

Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

Vergaderzalen

Het laboratorium kan een vergaderzaal ter beschikking stellen voor uw volgende vergadering.

* = Dit veld is verplicht