Trendsgazellen2023 3 800 500

Labo Maenhout is genomineerd als Trends Gazelle 2023

23-01-2023

Trends Magazine kent elk jaar een aantal bedrijven die de prijs "Trends Gazelle" ontvangen. We zijn trots te mogen aankondigen dat Klinisch Laboratorium Maenhout genomineerd werd als Trends Gazelle 2023.

Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die bovendien een integraal onderdeel van ons economisch landschap vormen. Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. Kortom, de Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

Nationale bekendheid én regionale erkenning van Labo Maenhout

Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

We zijn dan ook zeer trots te kunnen aankondigen dat Labo Maenhout genomineerd is als Trends Gazelle 2023 op basis van onze harde groeicijfers: onze groei in toegevoegde waarde, onze groei in personeel en onze groei in cashflow.

De nominatie van Klinisch Laboratorium Maenhout als Trends Gazelle 2023 is een pluim op de hoed van alle medewerkers die gedurende de laatste jaren met heel veel gedrevenheid achter onze visie staan. Een lab is meer dan cijfers: achter elk getal zit immers een laborant, een patiënt, een arts... Hartelijk bedankt aan allen voor het vertrouwen.