Symposium2

Huisartsensymposium 2022: schrijf u hier in

28-08-2022

Het is ons een genoegen u uit te nodigen voor het jaarlijkse huisartsensymposium van Labo Maenhout. Dit gaat door op donderdagavond 29 september 2022 in het TOI3 Event & Business Center te Ronse (Oscar Delghuststraat 60) vanaf 19u30.

Twee interessante topics

Een fijne selectie aan sprekers brengen u deze avond hun kijk op twee interessante topics in het snijveld tussen de eerstelijns- en tweedelijnszorg, met name de ambulante opvolging na bariatrische heelkunde en een interessante endocrinologische casuïstiek. Het programma vangt aan om 20u. Accreditatie werd aangevraagd.

Ons Labo is sinds 1979 een referentie op het vlak van klinisch biologische expertise. Na deze lange en slopende COVID-periode voor vele collega's zijn we dan ook blij elkaar terug te kunnen ontmoeten in een verhelderende navormingsavond. Op deze manier bedanken wij u dan ook graag voor het vertrouwen in ons labo.

De sprekers

  • Dr. Marcoen - abdominale heelkunde AZ Glorieux Ronse
  • Dr. Schoonjans - gastro-enterologie AZ Glorieux Ronse
  • Prof. Delanghe - klinische biologie UZ Gent - Labo Maenhout

Verder nodigen wij ook uw partner uit om ons te vervoegen op dit prikkelende symposium. Gelijktijdig met het academisch programma organiseren we een introductie in de wondere wereld van koffie en diens curator, dé barista. Afsluitend kunnen u en uw partner genieten van een culinaire receptie door chef Bart Biebauw.

Laat ons uw aanwezigheid weten

Dit hele programma wordt u aangeboden door Labo Maenhout. We willen wel vragen om uw aanwezigheid (en die van uw partner) te bevestigen via de onderstaand formulier of via e-mail naar thomas@labomaenhout.be en dat ten laatste op 23 september 2022. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen.

Schrijf u hier in voor het Symposium 2022

Vul in het berichtvak ook het aantal personen in die aanwezig zullen zijn..

* = Dit veld is verplicht