Home1

Medisch laboratoriumonderzoek

Labo Maenhout voert dagelijks meer dan 5000 laboratoriumanalyses uit voor de eerstelijns gezondheidszorg. De medewerkers van Labo Maenhout zijn zich bewust van de impact van laboresultaten bij de aanpak van diagnostische probleemstellingen en bij de opvolging van patiënten. Daarom staat ons team steeds paraat voor advies en dragen wij snelle, kwaliteitsvolle service hoog in het vaandel.

Labo Maenhout streeft naar een levering binnen afgesproken termijn van correcte klinisch-biologische resultaten, getoetst aan internationale kwaliteitsstandaarden, door het aanbieden van ondersteunende diensten, zowel inhoudelijk (advies bij het aanvragen van testen en bij interpretatie ervan) als logistiek (ophalen van stalen, bloedafnames), dit alles gedragen door een open communicatie.

Belangrijk hierin is dat Labo Maenhout investeert in kwaliteit volgens internationale standaarden, zonder aan dagdagelijkse kwalitatieve service in te boeten.

Specifieke diensten

Binnen het domein van het medisch laboratoriumonderzoek biedt Labo Maenhout specifieke diensten aan voor artsen en patiënten.

Stel hier uw vragen aan onze experts:

* = Dit veld is verplicht