198258920

Hulp met Teamviewer

Om de service naar verder te optimaliseren kunnen wij elke computer met internetconnectie van op afstand overnemen.

Gelieve na het downloaden en installeren van Teamviewer eerst telefonisch contact op te nemen met onze technische dienst via 056/60.02.66.


Bel of mail gerust of vul uw gegevens in onderstaand formulier. Wij helpen u zo spoedig mogelijk.

* = Dit veld is verplicht

Delta-He in combinatie met Ret-He

11-01-2022

In ons vorig artikel plaatsten we Ret-He in de kijker. In dit artikel gaan we in op de meerwaarde van de combinatie van Ret-He met Delta-He. Delta-He is net zoals Ret-He een ‘gratis’ parameter die door de hematologie-automaat wordt gegenereerd en kan opgevraagd worden. Wat leert Delta-He?

Bloedafname: nuchter of niet?

29-12-2021

Is het wel altijd nodig om voor een bloedafname je ontbijt of een andere lichte maaltijd over te slaan? Bij een bloedafname is het soms schipperen tussen wetenschappelijke correctheid en de klinische realiteit. Een belangrijke vraag daarbij is of nuchterheid vereist is op het moment van de afname.

Ret-He nog steeds in de kijker

26-11-2021

Zoals in één van onze vorige artikels beschreven is de ‘gratis’ bepaling van het hemoglobinegehalte in reticulocyten (Ret-He) een waardevolle aanvulling in het hemogram. Belangrijk om weten is dat Ret-He een zeer snelle parameter is en een weerspiegeling geeft van de situatie van de laatste uren/dagen.